Falco Cykelställ – Den innovativa cykelförvaringslösningen

Oavsett om du vill städa upp garaget eller skjulet, spara utrymme i en lägenhet eller passa på ditt kontor eller på arbetsplatsen, är våra cykelställ den mångsidiga lagrings- och cykelparkeringslösningen du letat efter. Faktum är att våra cykelställ passar nästan alla situationer eller platser.

Om du letar efter cykelförvaring är våra cykelställ de enda vertikala cykelparkeringslösningen som inte innebär någon tung lyftning, tar inte upp betydande golvyta, och till skillnad från krokar eller andra cykelställ, skadar inte din ram eller fälgar. De viker också platt mot väggen – vilket innebär att de kan installeras praktiskt taget var som helst!

Våra cykelställ är inte bara det perfekta lagringsalternativet för cykelägare, men de är också en flexibel cykelparkeringslösning för företag. Till skillnad från andra hyllor på hyllan sparar våra vertikala vägghyllor utrymme samtidigt som användarna enkelt kan ladda och lossa sina cyklar och ta itu med två av de mest utmanande problemen när man köper ett lämpligt cykelställ till billigt pris.

Jämfört med andra parkerings- och lagringsalternativ för cyklar har våra ställen en unik förmåga att effektivt utnyttja rymden samtidigt som användarna enkelt kan ladda och lossa sina cyklar. Dessutom kan våra cykelställ vägg svänga nästan 160 grader, vika platt mot väggen och skydda din cykel från att skada andra cyklar, bilar och objekt i närheten, allt utan att offra funktionaliteten.

Gör parkering och lagring av cyklar på ditt kontor eller på arbetsplatsen enkelt med våra parkeringssystem för väggstativ. Oavsett om du vill installera färdiga faciliteter, allmän cykelparkering för ett café eller butik eller helt enkelt vill säkra flera cyklar, är våra CYKELSTÄLL VÄGG för parkering utformade för att passa ett brett utbud av applikationer och inställningar.

Vi är stolta över att Falco cykelställ föredras av ledande cykelmärken över hela världen för egna cykelförvaring och cykeldisplayer. Vi förstår att alla projekt måste uppfylla en annan uppsättning mål, varför vi har skapat en rad kommersiella ställen och produkter som är utformade speciellt för dig. Vi kan hjälpa dig med att skapa rätt cykel parkeringssystem som passar dina behov.